Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



Hati dan Perasaan,....

Setiap insan punyai hati dan perasaan,... Nia tak terkecuali... Sedar tak sedar semangat nia yang berkobar2 membuatkan nia nmpk GIPANG?? Ye ke Nia Gipang?? Nia tak sedar kot... Tapi apa yang Nia tahu, tak mungkin Nia Gipang sbb Nia tahu diri Nia... Nia tak hebat mcm org len... Nia bebiasa je... Bagi Nia, Nia tidak pernah melihat diri Nia sebagai successor k. mira. Competitor Nia jauh lebih hebat dari Nia, Nia tak pernah rasa Nia setanding dia. Nia pandang dia jauh lagi hebat dari Nia... Nia nun dye agk rapat la, Nia pun baru je kenal dye.... Tapi Nia tahu dye akn jadi seorg successor yang baik, seorg leader yang hebat, itulah dye... Cuma Nia nak pesan en, jgn judge a book by it's cover, or get to know that person baru lah judge dye... BOLE TAK? Jangan men kutox je org tu.... Nia GIPANG KE?? Persoalan yang menghantui diri... :P

2 thoughts on “Hati dan Perasaan,....

  1. iman , tayah la dgr ckp org . sape yg ckp kau GIPANG or whatever tu , dorg tak kenal sape NUR IMAN AQILAH yg sebenar . ape pon org ckp about u , u will always be our NUR IMAN AQILAH :) oke dearr

    ReplyDelete
  2. Thank you Fitriah for always supporting aku kat cni... Aku Syunk Kau Sanat2...

    ReplyDelete

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers