Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



Puasa then Raya! LIKE3!!

Ramadhan dtg lagi dan akan pergi tak lama lagi...
Pejam celik menjalani Ibadah Puasa tak lama lagi dah nak Raya...
Dah kemas rumah ke?? Hahahaha
Semua nak baru2..
Kasut Baru2...
Baju Baru2...
Seluar pon baru2...
Barang Kosmetik Baru2...
semua baru2...
Yeay! Nak Raya....
RAYA!! RAYA!! RAYA!!
Like!! Like!! Like!!
:D Sukenye!!
Lepas raya nanti nak upload gmbr raya byk2!!
Suka!! Suka!! Suka!!
Okeh da puas membebel skunk the real deal...
Nia senarnye sgt nervous coz tyme raya nanti nux mintak maaf kat semua tyme tu kalu bole Nia ta nak Nangis... Nia tahu Nia byk wat jahat kat semua... Nia mmg cmtu, Nia over skit, n Nia gedixXx, nia taw ar en...
Just Nia nux ckp, Nia sorry kat semua yang pernah Nia sakiti perasaan mereka, yang pernah Nia lukai hati mereka and ngumpat2 kat mereka...
Nia ta perfect, Nia human bebiase je...
Nia mintak halalkan yang pernah korang belanja n korang berikan, Halalkan Ilmu yang korunk pernah sumbangkan bila Nia perlukan dulu....
Nia sorry susahkan u guys n gals...
NIA SORRY SGT2!!! SORRY!!! SORRY!!! SORRY!!!! :'(
Finally, Happy Eid Eve @ Selamat Hari raya...
Happy Holiday @ Selamat Bercuti...
Yang balik kampunk tu sroh parents bawk kete lek lok...
Slow2... jgn laju2... Biar lambat asal selamat...
Nia Syunk Semua!!
<3 Heart n Kisses...

Leave a Reply

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers