Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.24 Oktober 2010

Pukul : 8.30 pagi
Tempat : Rumah Umi


Iman bangun la pagi, Iman tengok jam kat fon pukul 8.30. Lekas - lekas iman mencapai kain kensal dan membawa telefon bimbit tersayang ke tingkat bawah rumah Umi. Kelihatan Husna sedang online, sementara TV plasma yang besar sedang on channel MTV.
Cepat - cepat Iman charge phone and pergi mandi. After mandi Iman naik atas balik, pakai baju. Berpakaian serba unggu beserta seluar tracksuit Iman pun meniti turun tangga ke dapur. Pintu peti ais dibuka, serta merta Iman mengeluarkan Ayam Goreng Segera dan diletakkan di dalam sinki. Kuali berisi minyak dipanaskan dan air panas di masak di dalam kettle elektrik. Selepas minyak panas, Iman pun memasukkan ketulan Ayam untuk di masak. Sementara itu, Iman membancuh Nescafe Mild 3 in 1 di dalam mug Nescafe bewarna merah.
Tiba - tiba ayam tadi pun masak. Lalu di masukkan kedalam pinggan beralas tisu dapur untuk menyerap minyak lebihan. Iman pun ke ruang tamu dan makan ayam dan minum air Nescafe tadi. Sedang khusyuk menikmati arapan pagi tiba - tiba teringat sesuatu. Hari ni befday Amira Najiha, Adik saya!! Adik Sedara Saya!! ARGH!! So Sye pon amek handphone saya and wish dia Birthday! Hepi birthday Adik!

Leave a Reply

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers