Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



Dah lama tak ke sana..



As usual umi datang to fetch us at home. However Alysha yang dah pandai nak mengikut dah keluar dulu sebelum kami sempat balik. haha. Umi cannot resist Alysha, and so kami pergi jalan-jalan.
Ada Umi, Emak, Husna, Hanis, Iyad, Alysha, n Iman! Kami duduk dalam van rusa, n Umi bawak kami jalan-jalan. Umi tanya , "Kita nak pergi mana ni?" time tu da pukul 10.30 malam. Carefour, Jaya jusco, wangsa walk, n giant must have tutup by that time. And then kami wonder off merata tempat. Haha. Last skali Umi came up with an idea. "Jom pergi Dataran Merdeka?" Semua pun setuju sebab lampukan banyak-banyak dekat sana. haha. Alysha mesti suka light kan. And so kami pergi ke sana. Best jugak. Dah lama tak ke sana. Bangunan Sultan Abdul Samad colour PURPLE haha. Kami beli bola lampu-lampu. Kalau baling bola tu dia punye lampu aktif. Haha. Dalam Bola tu ade Fish, bila Alysha tengok dye cakap. FISH!! FISH!! FISH!! Haha. Dia suka Fish. Dah lama tak ke sana.. Suka sangat. Cantik taw...

Leave a Reply

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers