Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



PAT

PAT stands for Peperiksaan Akhir Tahun, End of Year Exam.

Ade beberapa paper da taw results, Nia macam redha je.
Tapi ada sorang bestie Nia ni gila2 sdey pasal results dia.
Nama dia Fitriah, mmg dia sangat sedih pasal result dia sampaikan
amek keputusan nak pindah, WHAT THE DOWH!!
Ko mmg suka buat aku bengang kan! Nak kne penyepak budak ni!
Geram gila!! Kau nak pindah apa bezanya, kalau tak bole ngam lagi susah ko nak belajar
Bodoh la kau ni!! Geramnya aku!! Relax la ada masa lagi utk kita perbaiki kesilapan kita
aku un ade je fail kot? tapi kita kne usaha lagi,
Semua ni terjadi sebab Allah nak ingatkan kita,
Kita kena usaha untuk berjaya, untuk dapatkan keputusan yang cemerlang
tapi janganlah samapai nak pindah school
HECK!!
Bengong la kau! tengok habis aku maki hamun ko kat blog aku!!
tapi tak pe la... kalau kau nak pindah, pindah la.
Kalau kau rasa itu langkah terbaik untuk kau, teruskan.
Kalau kau bahagia, aku un bahagia, sbb aku sayang kau,
Fit terpulang lah pada kau, bila keputusan kau dah muktamad bagi tau aku aw.
FIT AKU SYUNK KO!!! okeyh!!




2 thoughts on “PAT

  1. seriously , aku tanak pinda . and aku rase aku takan pinda coz aku akan fight habis habis untuk stay . babe , aku bukan nak sgt doe . aku terpakse . weh , aku akan fight habis habis for pau cutie , for wawa untuk stay smpi abis SPM . aku promise dgn kau . oke dear

    ReplyDelete
  2. Uke Fit! kte together gether uke! Luv U la Fit!

    ReplyDelete

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers