Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



When I'm Gone...

Ajal susah dijangka,
Ajal memFOLLOW kita ke mana kita pergi
Allah menentukan bila tiba ajal kita.
Subhanallah, sesungguhnya kematian itu amat perit
amat sedih kerana ia memisahkan kita dari yang tersayang.
Yall kalau aku dah ta de nanti,
yall jangan sdey aw.
Jgn nangis tapi korang senyum je,
jgn sengih atau gelak golek2.
tapi senyum ikut sunah nabi je.
Merelakan pemergian aku,
kalau aku nampak ade yang menangis meratap kematian aku
or gelak guling-guling atas kubur aku,
aku bangun balik n aku lempang sorang2.
nanti bila aku dah ta de aku nak
korunk wat blog pasal aku
semua cerita pasal aku taw haha.
Pasal keHOTan aku n kebaikan aku
jgn plak korunk tulis pasal habit buruk aku.
Just nak cakap,
Doakan aku,
Ingati aku,
redha kematian aku,
Sayangi aku always,
tak yah la nak ingat all the time nanti tak jadi hidup korunk
just bila angkat tangan nak berdoa tu,
doakan untuk aku.
Aku ta taw lagi bila aku mati,
tapi tulis awal2 mana taw esok aku dah ta de...
ta dapat online ke tak dapat tulis bende ni.
apa-apa un, bila aku dah tak de nanti aku nak
ABIE baca benda ni kat kelas
depan semua orang
sebab abie en COOL
kunk suro dan2 lain baca menangis pulak karang.
haha, ta nak nangis aw.
Bak kata ASH, Senyum!

KORUNK JGN SDEY2,
JGN NANGIS2
BILA MALAIKAT MAUT DATANG
MENJEMPUT AKU TAW.
AKU EVOL KORUNK!
SANAT2
SENDAT2
PEKAT2
JUST YALL.

4 thoughts on “When I'm Gone...

  1. weh makchek gedik . kau jgn ngade ngade plak eh . nak tulis wasiat bagai . aku doa kwn kwn bestie bestie aku pnjg umo lahh . ngade kau en

    ReplyDelete
  2. hish , bkn gedik ke ap . Just tulis awal2 . mne taw esok aku tak leh online. bila masa lagi aku nak tulis en .

    ReplyDelete
  3. gedik lahh namenye tuh . pepandai jew ckp psl mati ape . kalau aku ckp camtu msti kau marah kan . aku ckp nak pinda pon kau dah buat gaye nak maki hamun aku

    ReplyDelete
  4. ala pindah tu lagi perit dari mati ...
    sekurang kurang nya kalu mati , orang terakhir yang ko akn igt adalah kawan2 ko sebelum ko mati .
    tapi kalu ko pindah ko dapat kawan baru , kwn lama ko akn susah untuk diingati ... jgn sangkal!

    ReplyDelete

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers