Welcome!

Hey There,
I'm the owner of this blog, haha.
I would like to say thank you for visiting my blog.
Please be a follower and do drop your comment.



WASHY!!

Huhuhu! kesian dekat Bear Ash!
Hari tu, Alysha eats Chocolate while hugging bear Ash!
da tu habis melekat warna coklat kat Bear Ash!
Dirty nye!!
Nak basuh tapi tak tahu mcm mana nak basuh dia.
Kalau masukkan dalam washing machine takut dia senget benget nanti.
Dok la fikir cam mana nak mandikan oversize bear tuu~
Dekat 2 minggu peluk Bear Ash yang melekit - lekit tu.
Cam mana nak buat neyh, dah tu hari ni nekad gak!
Mandi kan Bear Ash pakai Washing Machine.
Washing Machine kat bilik Iman tu kecil sikit.
So, I thought nak wash dalam Umi's washing machine.
Last skali basuh je la dalam washing machine yang kecil tu.
Sedih betul!!
Masukkan dia kat dalam tub tu da tu tengok dia berpusing - pusing.
Itu pun sekejap je, lepas tu Iman keluarkan balik.
Punyalah berat!! dengan air semua! Huhu!
sedihnya tengok Bear Ash macam tu.
Lekas - lekas masukkan kat dalam dryer tub.
Haha !
Muat pulak tuu~
Berpusing - pusing dia kat dalam tu.
Habis je pusing Iman keluarkan balik.
Huuu~ dah ringan, air semua dah keluar.
Dah tu tinggalkan dia dekat panas.
KESIAN NYE!! Tak sampai hati Iman.
Dok tunggu dia kat tempat redup pandang je BEAR ASH!
tunggu Dia KERINGGG!! Haha!
Tengok dia dah kering, wangi, bersih pulak tuu~ haha.
Sukanya! dah bersih dah, tak de dah warna coklat dan tak melekit pulak tu!

Di tinggal di tengah Panas untuk dikeringkan
Keringkan bahagian bawah heart tuu~

Leave a Reply

HOH ! DAH BACE POST !
APE TGU LAGI ??
KUMEN LAAAA ! 1 UN UKEH ! ^.^

Powered by Blogger.

Followers